COVID-PROTOCOL

Naar aanleiding van de nieuwe overheidsmaatregelen genomen voor de evenementensector en vooral om het veilige verloop van het Flair & Feeling Beauty Festival 2021 te garanderen, informeren wij je dat er aan de ingang van het evenement een Belgisch Covid Safe Ticket zal worden gevraagd.

Wat is het Covid Safe Ticket?

Dit is een QR-code die bij de ingang van het evenement wordt gelezen en die wordt verkregen na een volledige vaccinatie van meer dan 15 dagen. Indien de vaccinatiedekking niet compleet is, is het mogelijk om een QR-code voor het Covid Safe Ticket te verkrijgen door een Covid-test met negatief resultaat uit te voeren. Dit kan een PCR-test zijn die binnen 48 uur voor het evenement moet zijn uitgevoerd of een antigeentest. In het geval van een antigeentest moet deze minder dan 24 uur voor het evenement zijn uitgevoerd en moet deze zijn uitgevoerd door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Zelftesten zoals die in apotheken worden verkocht, zijn niet geldig voor het verkrijgen van het Covid Safe Ticket.

Mensen die eerder besmet werden met het coronavirus en die een herstelcertificaat van minder dan zes maanden kunnen overleggen, kunnen ook een QR-code krijgen voor het Covid Safe Ticket.

Je kan je Covid Safe Ticket verkrijgen via een officiële applicatie die je op je mobiele telefoon kan downloaden op covidsafe.be .

Terugbetalingsbeleid

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na aankoop van je tickets, je aankoop te annuleren en restitutie van je tickets aan te vragen. De herroepingstermijn geldt enkel indien het evenement nog niet heeft plaatsgevonden en verstrijkt 14 dagen na de dag dat je de bevestigingsmail van je bestelling hebt ontvangen. Er is geen terugbetaling van tickets meer mogelijk vanaf 20 november 2021.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, dien je ons schriftelijk op de hoogte brengen van je beslissing om je ticket te annuleren via info@abonnementen.be. Desalniettemin worden administratiekosten in rekening gebracht voor het beheer van je dossier.

Ik annuleer binnen de 14 dagen na aankoop van mijn tickets en vóór 20/11/2021
Je hebt het recht om binnen 14 dagen na aankoop van je tickets je aankoop te annuleren en restitutie van je tickets aan te vragen. De herroepingstermijn geldt enkel indien het evenement nog niet
heeft plaatsgevonden en verstrijkt 14 dagen na de dag dat je de bevestigingsmail van je bestelling hebt ontvangen. Er is geen terugbetaling van tickets meer mogelijk vanaf 20 november 2021.

Ik wens mijn ticket te annuleren omwille van een positieve coronatest

  • Vóór 18/11 – Als je een positieve coronatest kan voorleggen en je annuleert voor 18/11, kan je een terugbetaling van je ticket krijgen, indien wij iemand anders vinden om jouw ticket over te nemen op basis van de wachtlijst.
    Opgelet: je dient een bewijs van je positieve coronatest door te mailen.
  • Na 18/11 – Na 18/11 kunnen wij je ticket helaas niet meer terugbetalen.